„Spotkanie serowe – właściwości sera i metody produkcji”

23.01.2023 r. w Łubniańskim Ośrodku Kultury odbyło się spotkanie serowe – właściwości sera i metody produkcji. Spotkanie zorganizowane przez LGD Stobrawski Zielony Szlak poprowadzili Państwo Małgorzata i Roman Famuła z Gospodarstwa Rolnego Kozi Dar Chudoba – małżeństwo z ogromną pasją, którzy zachwycili wszystkich uczestników. 🥰
Spotkania tematyczne organizowane w ramach realizacji projektu współpracy pn. „EKOLOGIA, REKREACJA, PROMOCJA, ZDROWIE. Rozwijanie postaw proekologicznych i prozdrowotnych poprzez utworzenie szlaków turystycznych, wymianę doświadczeń oraz promocję produktów lokalnych obszarów partnerskich LGD”.

Kalendarz wydarzeń:

Bądźmy w kontakcie!

1,032FaniLubię
238YouTubeSubskrybuj

Z ostatniej chwili:

Skip to content